Aon Verzekeringen

Aon Verzekeringen is een toonaangevende en onafhankelijke verzekeringstussenpersoon en onderdeel van Aon Nederland. Aon Verzekeringen ontwikkelt en begeleidt collectieve verzekeringsprogramma's voor het midden- en kleinbedrijf, particuliere klanten en affinities. Als makelaar in assurantiën houdt Aon Verzekeringen zich in hoofdzaak bezig met het onderbrengen van risico's, het sluiten van verzekeringsovereenkomsten en het afhandelen van schades. Aon Verzekeringen kenmerkt zich door inkoopkracht en een efficiënte administratie en distributie gebaseerd op direct marketingtechnieken. Jacobs & Brom B.V. is het volmachtbedrijf van Aon Nederland. Volmachtbedrijf betekent in deze dat J&B de bevoegdheid heeft om te handelen in naam van een verzekeraar. Lees meer over de samenwerking.

Over Aon

Aon Nederland, toonaangevend adviseur in risicomanagement, employee benefits en verzekeringen, draagt bij aan het realiseren van de ambities van zijn cliënten. In Nederland heeft Aon 9 vestigingen met 1.750 medewerkers. Het bedrijf maakt deel uit van Aon plc, Londen, Engeland.

Het wereldwijde Aon-netwerk omvat circa 500 kantoren in meer dan 120 landen en telt ruim 66.000 medewerkers. Hiermee is Aon een van de grootste financiële dienstverleners ter wereld. Aon Corporation is gespecialiseerd in financiële en verzekeringsdienstverlening en staat genoteerd aan de effectenbeurs van New York (NYSE).