Over Aon

Aon Nederland, toonaangevend adviseur in risicomanagement, employee benefits en verzekeringen, draagt bij aan het realiseren van de ambities van zijn cliënten. In Nederland heeft Aon 15 vestigingen met 2.600 medewerkers. Het bedrijf maakt deel uit van Aon plc, Londen, Engeland. Het wereldwijde Aon-netwerk omvat circa 500 kantoren in meer dan 120 landen en telt ruim 50.000 medewerkers.

Hiermee is Aon een van de grootste financiële dienstverleners ter wereld. Aon Corporation is gespecialiseerd in financiële en verzekeringsdienstverlening en staat genoteerd aan de effectenbeurs van New York (NYSE). Aon ontwikkelt en begeleidt collectieve verzekeringsprogramma's voor het midden- en kleinbedrijf, particuliere klanten en affinities.

One Underwriting

One Underwriting is onderdeel van Aon. Als gevolmachtigd agent heeft One Underwriting van een groot aantal verzekeraars de bevoegdheid gekregen om verzekeringen te accepteren en schades te behandelen en doet bijna alles wat een verzekeraar ook doet, zoals:

  • verzekeringsaanvragen beoordelen en accepteren.
  • snel en deskundig uw polis opmaken.
  • het snel en deskundig afhandelen van uw schades.
  • eigen verzekeringen ontwikkelen die aansluiten op specifieke belangen en wensen.

Zij is de schakel tussen Aon en de verzekeraars en biedt u een snelle en efficiënte service zowel bij polisafgifte als bij schade. Meer informatie vindt u op oneunderwriting.nl.