header inboedelverzekering

Inboedelverzekering

Waarom een inboedelverzekering

Meubels en persoonlijke spullen zijn een waardevol bezit. Daar bent u natuurlijk aan gehecht. Daarom is het belangrijk om uw inboedel goed te verzekeren. De Via mijn werk inboedelverzekering biedt een complete dekking tegen een aantrekkelijke premie. Voor onbezorgd woonplezier.

Wat maakt onze inboedelverzekering zo goed

 • U bent altijd voor de juiste waarde verzekerd
  U koopt nieuwe meubels of vervangt uw oude televisie voor een nieuwe. De waarde van uw spullen gaat dus omhoog. Voor uw verzekering maakt dat niet uit. U bent altijd voor de juiste waarde verzekerd. Dat garanderen wij. Een hele geruststelling.
 • Ook uw dure apparatuur is goed verzekerd
  Computers en audiovisuele apparatuur als televisies en dvd-spelers zijn verzekerd tot EUR 12.000,-. Heeft u veel kostbare apparatuur? Dan kunt u dat bedrag verhogen tot EUR 20.000,-.
 • Spullen in vrijstaande garage zijn ook verzekerd
  Bewaart u spullen in een garage die los van uw huis staat? Deze spullen zijn verzekerd tot maximaal EUR 5.000,-. De garage moet dan wel binnen 300 meter van uw woning staan. Er is een eigen risico van EUR 500,- per gebeurtenis. Dat betekent dat u de eerste EUR 500,- zelf betaalt als er iets gebeurt.
 • Met onze herstelservice geen eigen risico
  Met de gratis herstelservice nemen wij u alle zorgen uit handen. Van schadeherstel tot betalingen: wij verzorgen het allemaal voor u. U hoeft alleen de schade aan ons te melden. Bovendien hoeft u dan het eigen risico van EUR 100,- niet te betalen. Het eigen risico voor mobiele elektronica vervalt niet, ook al maakt u gebruikt van de herstelservice.
 • Deskundige hulp bij cybercriminaliteit
  U klikt op een verkeerde link en uw persoonlijke gegevens liggen op straat. Steeds meer mensen komen in aanraking met cybercriminaliteit. Aon helpt u met preventieve tips en deskundige hulp als het toch mis gaat.
 • Wij rekenen geen poliskosten
  Wij brengen voor deze verzekering geen kosten voor het opstellen van de verzekeringspapieren in rekening.
 • U kunt deze verzekering dagelijks opzeggen
  U kunt deze verzekering dagelijks opzeggen. Wij beŽindigen uw verzekering 30 dagen later.

Wat vergoedt de inboedelverzekering

Brand, diefstal, ongelukjes

De spullen in uw huis zijn verzekerd tegen brand en diefstal. Maar ook tegen ongelukjes, zoals het omgooien van een glas wijn over uw vloerkleed.

Veranderingen aan uw huurwoning

Heeft u op eigen kosten veranderingen en verbeteringen aangebracht in uw huurwoning (huurdersbelang)? Die zijn tot EUR 6.000,- verzekerd. Dit bedrag kunt u verhogen tot EUR 30.000,-.

Gebroken ramen

U kunt uw inboedelverzekering uitbreiden met een glasdekking. Glas in ramen en deuren, kunststof koepels en vensters zijn dan verzekerd. Maar ook glas in windschermen, balkonhekken en tuinhekken. Wij vergoeden schade aan glas in lood en draadglas niet als die is veroorzaakt door een technisch mankement of een fabricagefout.

Sieraden, antiek en kunst

Sieraden worden vergoed tot EUR 6.000,-. Computers en audiovisuele apparatuur tot EUR 12.000,-. Antiek, kunst en verzamelingen zijn tot EUR 15.000,- verzekerd.

U kunt deze bedragen verhogen als u veel waardevolle spullen bezit. Voor sieraden kunt u het bedrag dat de verzekering vergoed verhogen tot EUR 10.000,-, voor computers en audiovisuele apparatuur tot EUR 20.000,- en voor kunst en verzamelingen tot EUR 25.000,-.

Spullen in uw garage

Spullen in uw garage zijn verzekerd. Als die garage los staat van uw huis zijn spullen verzekerd tot maximaal EUR 5.000,-. De garage moet dan wel binnen 300 meter van uw woning staan. Er is een eigen risico van EUR 500,- per gebeurtenis.

Cyberhulp

Als eerste in Nederland heeft Aon een inboedelverzekering die standaard hulp biedt bij cyberincidenten. U kunt denken aan het hacken van uw bestanden, diefstal van uw identiteit of virussen die uw computer gijzelen.

Als u te maken krijgt met een cyberincident kunt u 24 uur per dag, zeven dagen per week contact opnemen met de CyberHulplijn. Deskundige medewerkers helpen u bij het vinden van een oplossing. Ook helpen ze bij het inschakelen en waarschuwen van de juiste bedrijven en instanties. Denk aan de politie, uw bank en uw creditcardmaatschappij.

U krijgt ook toegang tot een website met preventieve tips en adviezen. Die helpen voorkomen dat u het slachtoffer wordt van cybercriminaliteit.

Wat is niet verzekerd?
 • Opzet
 • Onvoldoende onderhoud of slijtage
 • Een aardbeving of vulkaanuitbarsting
 • Een overstroming door dijkdoorbraak
 • Een kernreactie
 • Molest (bijvoorbeeld oorlogsconflict, opstand, oproer en muiterij)

Bekijk de verzekeringskaart

De verzekeringskaart van het Verbond van Verzekeraars helpt u deze verzekering te vergelijken met die van andere aanbieders.